Bemutatkozás

Köszönöm, hogy felkereste honlapomat!

Kiss Imre vagyok, 1991 óta másodállásban foglalkozom elméleti (KRESZ, Műszaki, Vezetéselmélet) és gyakorlati gépjárműoktatással.

Gazdaságossá tehető a jogosítvány szerzés, ha minden részletet ismer, mindenről korrekten tájékoztatják és egy hatékonyan dolgozó oktatót talál. Önnek nem az autósiskola spórol! Önnek a jól felkészült becsületes munkát végző oktató teszi ezt meg . Akinek a munkája eredményeképpen Ön nagy eséllyel elsőre levizsgázik és nem fizet ki 30-50 ezret a bukások miatt! Azaz nem mindegy kivel tölt el minimum 30 órát az autóban! Persze más oktatók és autósiskolák is vannak rajtam kívül. Tájékozódjon , és ezek után döntse el, hol és kinél fogja megtanulni a közlekedés alapjait.

Ne feledje:   ÖN DÖNT KIT VÁLASZT!

A honlap folyamatos feltöltés alatt van mind az elméleti anyagok mind a gyakorlati anyagok terén.

A honlapon sok minden megtalálható, ami megkönnyíti a jogosítvány megszerzéséhez vezető kezdő lépéseket. Remélem tudok segíteni a legjobb megoldás kiválasztásában.
Köszönöm a figyelmét, mielőtt dönt kérem keressen az elérhetőségeimen és a lehető legrövidebb időn belül válaszolok kérdéseire, és tájékoztatom hogy lehet gazdaságossá tenni a jogosítvány megszerzését !

Bárhol és bárkinél fogja elsajátítani a vezetés és a közlekedés alapjait, jó felkészülést, sikeres vizsgákat kívánok!

Köszönöm volt, jelenlegi , és leendő ügyfeleimnek a bizalmat!

Kiss Imre szakoktató

Kiss Imre oktató