Információk

• Tájékozódás. Még nem döntött kinél szeretne vezetni? Jöjjön, nézze meg,(iskolavezető engedélyével) hogyan dolgozunk! Legyen Ön is csapattag! Csak a közös munka vezethet sikeres vizsgához! Többen vagyunk ebben a szakmában. Tehát javasolom, mielőtt dönt, más oktatókat és autósiskolákat is keressen meg! Ne dőljön be olyan hirdetéseknek, ahol 200 ezer forint alatt ígérnek “B” kategóriás jogosítványt! Tájékozódjon tehát áraikról, feltételeikről (a szerződés apró betűs részeit figyelmesen olvassa el)! Tájékozódjon oktatóikról, gépjárműveikről, és döntsön legjobb belátása szerint!

Amennyiben eldöntötte, hogy nálam szeretne tanulni, kérem ezt elérhetőségeimen jelezze!

Szolgáltatások azoknak, akik még nem rendelkeznek jogosítvánnyal. “B” (személygépkocsi) kategóriában.

• Teljes képzés. Amennyiben nálam szeretne tanulni az autósiskolai (több képzőszerv szerződéses partnere vagyok) beiratkozástól kezdve az elméleti oktatáson keresztül a gyakorlati képzésig segítem Önt. Fontos, hogy első lépésben velem vegye fel a kapcsolatot. Azután a megbeszéltek alapján segítem az Ön autósiskolai beiratkozását!

• Szintfelmérés. Nem akarom Önt hitegetni. Az első két gyakorlati óra után tájékoztatom arról, hogy elegendő-e a kötelező óraszám a felkészüléshez. Így Ön tud anyagilag előre tervezni. Nem szeretném, ha a 25. levezetett óra után tudná meg, hogy még 15 órát vezetnie kellene. Figyelem! Nem csak a 29 óra levezetése, hanem 580 kilométer megtétele is szükséges ahhoz, hogy vizsgázhasson!

• Fix óradíj. Mindegy, hogy mennyi órát vezet, az óradíj fix!

• Pótórák. Nem trükközöm azzal, hogy alacsony áron adom a kötelező órákat.  Amikor pótórák megvételére kerül a sor, akkor viszont  dupla árat számolok. Az órák akár kötelező, akár pótóráról van szó, azonos árban vannak.

• Perc és kilométer alapú díjfizetés? ( Nem dolgozom ezzel a rendszerrel. Ugyanis ha több óra kell, mint a kötelező, akkor már jóval drágább a jogsi!) Fix óradíj esetén mindegy, hogy mennyi kilométert tesz meg 50 perc alatt, az ár változatlan. A levezetett perceket pedig mindenki tudja ellenőrizni. 1 vezetési óra = 50 perc!

E-learning. Bevezetésre került az interneten keresztül elvégezhető hivatalos KRESZ tanfolyam . Nem kell tantermi foglalkozásokra bejárnia. Olcsó, gyors, kényelmes! Konzultációra természetesen van mód, és lehetőség!

II. Szolgáltatások azoknak, akik már rendelkeznek jogosítvánnyal.

• Friss jogosítvánnyal rendelkezőknek. Amennyiben úgy érzi, hogy valami kimaradt a képzésből (pl.: nem, vagy csak pár kilométert autóztak országúton, nem, vagy csak keveset vezetett autópályán, bizonytalan még a saját tudásában, stb.) keressen, segítek, mert mindannyiunk érdeke, hogy biztos, kiterjedt tudással vágjon neki az önálló közlekedésnek! Azzal most nem foglalkozok, hogy Ön sajnálta a pénzt ezen feladatok gyakorlására, vagy az oktatója volt ennyire laza. Egy vezetési óra ára: 6000- Ft.

• Ismereteket felújító órák. Amennyiben Ön régóta, 2-5-10-20 éve nem vezetett, de az élet úgy hozta, hogy most már autóznia kell, ne sajnálja az időt és a pénzt az ismeretek felújítására! Már 2 év alatt is óriásit változhat a forgalom, változhat a KRESZ. Ne feledje, bíróságon nem mentség, hogy 15 éve nem vezettem! Egy vezetési óra ára: 6000- Ft.

Kiss Imre oktató