Üdvözlöm!

ÖN DÖNT KIT VÁLASZT!

A döntéshez nyújt segítséget, volt tanulóim véleménye : https://kecskemét.cylex.hu/ceg-info/aut%C3%B3siskola-kiss-imre-egy%C3%A9ni-v%C3%A1llalkoz%C3%B3–786088.html

KÖSZÖNÖM 2019-ben LEVIZSGÁZOTT TANULÓIMNAK A BIZALMUKAT KITARTÁSUKAT!

Mielőtt dühös lennél magadra, az oktatódra, az egész világra, mert nem megy, a vezetés! Nézd meg ezt!

ttps://youtu.be/6WrPbNP_G-Y

Ha még nem töltötted be a 20. életévedet és 2018. július 1-je után KRESZ vizsgázol, az államtól akár 25000 Ft-ot is visszakaphatsz!

Töltsd ki a linken található nyomtatványt, csatolni kell a számlát és elküldeni a megfelelő helyre. További információkért érdeklődj elérhetőségeimen!

  Jogszabályi változás lehetővé teszi, hogy az autósiskolai beiratkozás előtt Ön, a választott oktatójával vegye fel a kapcsolatot! Hiszen nem az autósiskola tanítja meg vezetni, hanem az oktató! Az autósiskolai ügyintézésben ezek után (akár  hagyományos tantermi, akár internetes e-learning) minden segítséget megadok!

2015 január 12-től kibővitett és új tesztadatbázisból kapják a kérdéseket!!!!  Ezeket gyakorolni regisztráció után a következő oldalon lehet:

http://szakoe .hu/vizsgakerdesek/

Internetes képzés esetén a tanfolyamdíj befizetése után a tanulás megkezdhető. Az Ön regisztrációját a rendszerbe én végzem.

Fontos! Jogszabályi változások!

Az R. 10. §-a a következő (5) bekezdéssel egészül ki:

„(5) Amennyiben a  tanuló a  tanfolyam kezdetétől számított 12 hónapon belül nem teszi le sikeresen az elméleti vizsgáit, akkor csak a teljes tanfolyam megismétlését követően jelenthető ismét elméleti vizsgára. Nagyon fontos: a 9 hónap (beiskoláztatástól számítva) lejárta előtt meg kell kezdeni a KRESZ vizsgát! A 9. és 12. hónap között eredményes vizsát kell tenni! 2013. október 01-től érvényes !

Az R. 11. § (1) bekezdése a következő e) ponttal egészül ki:

(Gyakorlati vizsgára az bocsátható, aki:

„e) a  3. számú melléklet 3.2.1. táblázatában meghatározott kötelező /29/ óraszámokat és menettávolságokat /580km/ igazoltan levezette. 2013 augusztus 15-től érvényes